West Wekker: Scheveningen heeft het beste strandpaviljoen en 15 uittips voor je zomervakantie

© Omroep West
DEN HAAG - Goedemorgen! De laatste werkdag van de week begin je het beste met deze nieuwsverhalen uit jouw regio. Alvast een fijn weekend!
1.

Op de Mallemolen in Den Haag is donderdagavond een dode man aangetroffen. De politie vermoedt dat de man een natuurlijke dood is gestorven, maar doet onderzoek om een misdrijf uit te sluiten.


2.

Bij een woning in de Loosduinse Hoofdstraat in Den Haag is in de nacht van donderdag op vrijdag een bewoner met geweld bedreigd door een groepje mannen.
3. De Waterreus op Scheveningen beste strandpaviljoen van Nederland
De Waterreus op Scheveningen is het beste strandpaviljoen van 2016. Donderdag werd de prijs uitgereikt bij de winnaar van vorig jaar: De Zeemeeuw in Noordwijk. Bij het strandpaviljoen zijn ze maar wat blij!
4. Vrouw in gezicht geschoten aan Goeverneurlaan in Den Haag: tien jaar cel voor schutter
Carlos S. (26) en Jurwendley C. (20) zijn donderdag tot tien jaar cel veroordeeld voor poging tot moord op een 21-jarige vrouw. De vrouw werd vorig jaar oktober in haar gezicht geschoten. Het is een wonder dat ze het heeft overleefd.
5. Jaaa... het is VAKANTIE! 15 tips om leuke dingen te doen met je (klein)kind
Jaaa! Voor veel basisscholen is het vrijdag de laatste dag voor de zomervakantie! En dat betekent even geen school en verplichtingen, maar tijd voor elkaar. Omroep West heeft vijftien tips voor je op een rij gezet om samen met je (klein)kind leuke dingen te doen.
Weer
Vrijdagochtend trekt er een regengebied over, maar in de middag wordt het droog. De temperatuur komt uit op ongeveer 20 graden. Op zaterdag wordt het al wat warmer rond de 22 graden. De zondag wordt het warmst met temperaturen rond de 25 graden, de kans op buien neemt dan wel toe.
Vanavond op TV West
In de serie ‘De Medleys, op weg naar eeuwige trouw’ volgen we de Haagse volkszanger John Medley en zijn Mijntje, die op 17 juni in het huwelijksbootje zijn gestapt. In de allerlaatste aflevering van De Medleys blikken we met John en Mijntje terug op alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden: de verbouwing, de voorbereidingen van het huwelijk en natuurlijk de grote dag zelf.

De Medleys is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.