West Wekker: straatnaambordje voor Reagan en Gorbatsjov in Den Haag en drukte op regionale campings

© Omroep West
DEN HAAG - Goedemorgen! Gisteravond zagen we hoe Portugal door Frankrijk werd verslagen in de finale van het EK voetbal. Maar er gebeurde meer dit weekend. In de West Wekker praten we je bij over drukte op regionale campings en in Museum Prinsenhof in Delft en een straatnaambordje om voormalig wereldleiders Ronald Reagan en Michail Gorbatsjov te eren.
1.

Voormalig wereldleiders Ronald Reagan en Michail Gorbatsjov hebben vanaf vandaag een eigen straatnaambord in Den Haag. Het fietspad over de Koekamp bij het Centraal Station wordt naar de twee vernoemd.
2. Meer dan 1300 bezoekers gratis naar Vermeer Komt Thuis in Museum Prinsenhof Delft
De laatste week van de tentoonstelling Vermeer Komt Thuis in Museum Prinsenhof in Delft gaat vandaag in. Gisteren mocht iedereen daarom gratis in het museum komen kijken.  
3. Campings lopen vol, ondanks het regenachtige weer
Het zomerse weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat het rustig is op de campings in de regio. Veel kampeerders lijken zich niet te laten afschrikken door een drupje regen.
4. Woonhotel Wittebrug in Poeldijk neemt maatregelen na steekpartij
Woonhotel Witteburg neemt maatregelen na de steekpartij van afgelopen dinsdag tussen twee bewoners. Er zijn camera's opgehangen en er is extra personeel ingezet om te voorkomen dat het nog een keer uit de hand loopt.
5. Bierbrouwers presenteren gouden goedje op festival in Delft
Bierliefhebbers konden zondagmiddag hun hart ophalen in Delft. Lokale brouwers presenteerden daar namelijk hun eigen bieren.
Weer
Vandaag laat de zon zich geregeld zien en vooral wat verder landinwaarts kan een bui vallen. Bij een matige tot krachtige zuidwester wind wordt het 20 tot 22 graden.
http://www.omroepwest.nl/tv/programma/170000210/Westdoc
Vanavond op TV West
Nog geen vakantie geboekt? Geen nood! Het reisprogramma ‘Leiden, of all places’ leidt je langs het luxe, zonnige Saint-Tropez, het hippe en bruisende Berlijn, universiteitsstad Oxford, wintersportbestemming Lech, het romantische en culinaire Venetië en metropool Istanbul. Laat je meevoeren in de sfeer van deze steden en de levens van de 'locals' en ontdek dat je voor een toeristische trip helemaal niet ver weg hoeft te gaan. Want niet alles is wat het lijkt...