Douwe Bob publiekstrekker Tina-dag Duinrell Wassenaar

WASSENAAR - Douwe Bob is dit jaar dé publiekstrekker van de Tina-dag in attractiepark Duinrell. Het 'grootste meidenfeest van Nederland' viert dit jaar het 25-jarig bestaan.
De Tina-dag - die dit jaar in het weekend van 24 en 25 september plaatsvindt - is een begrip bij meisjes van 7 tot en met 15 jaar. Wat begon als een dagje uit voor een paar honderd bezoekers is inmiddels uitgegroeid tot een tweedaags evenement waar 25.000 mensen verwacht worden.
Douwe Bob vertegenwoordigde Nederland dit jaar tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Slow down'. Douwe Bob en zijn band spelen tijdens de Tina-dag liedjes van zijn nieuwe album ‘Fool Bar’. Andere artiesten die optreden, zijn Sarah & Julia, Mylène & Rosanne en TP4Y. Daarnaast zijn de YouTubers Joy (BeautyNezz), Rutger (Furtjuh), Teske en MeisjeDjamila aanwezig voor een meet and Greet.

'Ook leuk voor moeders'

'We zien na 25 jaar dat moeders, die zelf goede herinneringen hebben aan de Tina-dag, dit nu willen herbeleven met hun dochter', vertelt Tina-hoofdredacteur Joan Lommen. 'Hier passen we onze programmering op aan. Het moet in toenemende mate ook leuk zijn voor de moeders.'
Vorig jaar waren Nick en Simon de publiekstrekkers tijdens de Tina-dag. Ook de band Mainstreet trad toen op in Duinrell.