IN BEELD: 26e editie van Westerpop Delft

DELFT - Na een jaar van afwezigheid ging het muziekfestival Westerpop weer los in Delft. Tijdens deze warme 26e editie traden artiesten als Waylon, Mala Vita en de Gamekingz op. Het Delftse publiek vermaakte zich met een drankje en een dansje op het sportveld van het Stanislas College.
Andere Koek, winnaar van de Peter Tetterroo Bokaal voor opkomend talent, opende met een jaartje vertraging Westerpop 2016. De Delftse band zou eigenlijk tijdens Westerpop 2015 optreden. Maar door de komst van een spoorzone kon het vorige terrein niet gebruikt worden en moest de organisatie een nieuwe plek zoeken. Het festival ging daarom vorig jaar niet door.
Dit jaar mocht Andere Koek in de vroege middag dan eindelijk hun plek op het grote podium betreden. Een klein groepje muziekliefhebbers was hierbij. Gedurende de dag kwamen er tijdens Smockey Joe&The Kid, Max Meser en Vandenberg's Moonkings steeds meer bezoekers. Toen Waylon het podium betrad had Westerpop even een vol terrein.

Een opvallende verschijning

Het popfestival werd bezocht in stijl. Alleen stijl, daar heeft iedereen andere ideeën over.Westerpop in beweging

Westerpop 2016 was de perfecte gelegenheid om wat danspassen uit te proberen. Jong en oud vermaakten zich prima op het Delftse festival.Meer foto's van Westerpop 2016 te bekijken op Twitter