West Wekker: Kaarten voor Koninklijke Stallen en agenten achtervolgen autodief

Er zijn nog ruim 2500 toegangskaarten te koop voor de Koninklijke Stallen.
Er zijn nog ruim 2500 toegangskaarten te koop voor de Koninklijke Stallen.
REGIO - Goedemorgen! Goed nieuws voor automobilisten, de RijnlandRoute komt er. Minder goed nieuws voor treinreizigers die via Alphen reizen, dat station gaat 9 dagen dicht voor werkzaamheden. Lees hier het laatste nieuwe terug voordat je laatste werkdag van de week begint.
1.

Het heeft jaren geduurd, maar nu komt hij er toch echt: de RijnlandRoute. Twee Leidenaren hadden nog bezwaren ingediend bij de rechter, maar die vond ze ongegrond. Nog dit jaar beginnen met de voorbereidingen. De weg moet in 2022 klaar zijn.
2. Station Alphen aan den Rijn negen dagen dicht
Het station in Alphen wordt verbouwd en daarom gaat het negen dagen dicht. De werkzaamheden beginnen op 23 juli en duren tot en met 31 juli. De NS zet bussen in naar Bodegraven, Leiden en Gouda en die stoppen ook in Boskoop en Waddinxveen
3. Aanvaller scheidsrechter SV Den Hoorn voor de rechter
De 39-jarige Hagenaar die in april een scheidsrechter aanviel met een stanleymes moet maandag voor de rechter komen. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag. De man was het niet eens met beslissingen van de scheids bij de wedstrijd van E-pupillen tussen SV Den Hoorn en Haaglandia. De arbiter kon het mes ontwijken maar kreeg wel een klap.
4. Nog kaarten te koop voor Koninklijke Stallen
Dit weekend gaat paleis Noordeinde open voor publiek. Ook de Koninklijke Stallen hebben binnenkort een open dag. Daar zijn nog kaarten voor beschikbaar.

5. Agenten achtervolgen autodief door Den Haag

Een man heeft bij een tankstation aan de Vreeswijkstraat in Den Haag een auto gejat, terwijl de eigenaar de shop in liep. De politie achtervolgde de man en filmde dit. De dief is aangehouden. Bekijk hieronder de beelden
Het weer: Het blijft zomers! Er zijn enkele wolkenvelden, maar met geregeld zon en maximum 24 graden. Wel kan het mogelijk gaan onweren.