Man laat piemel zien bij arrestatie van vijf criminelen in Gouda

GOUDA - Na een knokpartij in het centrum van Gouda heeft de politie vijf mannen aangehouden uit de 'Goudse Top 60', een lijst met criminelen. Bij de arrestatie van de mannen liet een van hen zijn piemel zien. Anderen beledigden de politie en verzetten zich bij de aanhouding.
In de nacht van zaterdag op zondag gaan agenten naar de Zeugstraat vanwege een vechtpartij. Een 26-jarige man uit Boskoop weigert zich te identificeren en wordt opgepakt.

Tijdens de arrestatie rijden een 18-jarige Gouwenaar en een 26-jarige man uit Nieuwerbrug op een scooter dwars door een groep mensen die staat te kijken. Een van de twee wordt daarna opgepakt omdat hij agenten beledigt. Daarbij moest de politie pepperspray gebruiken omdat de man zich verzette. De andere scooterrijder wordt ook aangehouden omdat hij zich bemoeit met de aanhouding. En een 20-jarige Gouwenaar wordt om dezelfde reden opgepakt.

Boksbeugel

Als agenten de vier verdachten naar het bureau willen meenemen, staat er een 40-jarige man uit Gouda naast de politiewagen met zijn piemel uit zijn broek. Ook hij wordt gearresteerd. Later blijkt dat de man een boksbeugel bij zich had.

Deel dit artikel: