West Wekker: Politie schiet man neer in Leiden en ontslag dreigt vanwege spelen Pokémon Go

© Marc Wonnink
DEN HAAG - De politie schoot gisteren een man neer op de Arendshorst in Leiden. Verder in de West Wekker aandacht voor de oud-penningmeester Omroep Rijswijk. Die moet voor rechter komen vanwege verduistering en er dreigt ontslag voor buschauffeur die Pokémon Go speelde achter het stuur.
1.

Op de Arendshorst in Leiden is gisteravond een schietpartij geweest. De politie heeft een verdachte neergeschoten.
2. Oud-penningmeester Omroep Rijswijk voor rechter voor verduistering
De oud-penningmeester van Omroep Rijswijk moet vandaag voor de rechter verschijnen voor verduistering. De 48-jarige Hagenaar zou ruim 21.000 euro achterover gedrukt hebben.
3. Ontslag dreigt voor buschauffeur die Pokémon Go speelde achter het stuur
De buschauffeur van Ringelberg Tours, die te zien is in een filmpje dat gisteren op de videowebsite Dumpert verscheen, wordt waarschijnlijk op staande voet ontslagen. Dat zegt Laurens Boom, bedrijfsleider van Ringelberg Tours. In het filmpje is te zien hoe de chauffeur het spelletje Pokémon Go speelt achter het stuur.
4. Politie trekt wapen bij arrestatie na achtervolging door Den Haag
De politie had in de nacht van maandag op dinsdag de handen vol aan het achtervolgen van een auto door Den Haag. De achtervolging begon in de wijk Segbroek en eindigde op het Koningin Emmaplein.
Weer: Het blijf vandaag droog en er is veel zon. Het wordt ongeveer 23 graden. Dat is een vrij normale temperatuur voor deze tijd van het jaar.