West Wekker: Paraglider stort neer en Haase wint 'zijn' 'The Hague Open

West Wekker
West Wekker
DEN HAAG - Goeiemorgen! Een paraglider is zondag zwaargewond geraakt op het strand in Noordwijk. De man stortte volgens een getuige van zo'n 15 meter hoogte naar beneden. En blijdschap bij Tennisser Robin Haase. Hij wint voor het eerst in zijn carriere het ATP Challengertoernooi van Scheveningen. Dit is de West Wekker!
1.

Door groot onderhoud aan het tramnetwerk in de Haagse binnenstad, sluit de HTM vanaf 1 augustus de tramtunnel twee weken lang. De rails in de tunnel worden vernieuwd. Door het afsluiten van de tunnel valt een belangrijke verbinding weg.
2. Paraglider stort neer op strand van Noordwijk en raakt zwaargewond
Er rukten veel hulpdiensten uit om het slachtoffer te helpen. Een ambulance, de KNRM en de reddingsbrigades van Noordwijk en Katwijk kwamen op het ongeluk af. De paraglider is met ernstig beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nog onduidelijk wat er is misgegaan in de lucht.
3. Geparkeerde auto in vlammen op aan Steenwijklaan in Den Haag
Veel buurtbewoners werden wakker omdat de claxon van de auto continue bleef afgaan, aldus nieuwssite Regio15. Hulpdiensten werden rond kwart voor twee 's nachts gealarmeerd door omwonenden. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend, maar de politie zou rekening houden met brandstichting.
4. Eindelijk wint Robin Haase 'zijn' The Hague Open Scheveningen
Tennisser Robin Haase is er in geslaagd om voor het eerst in zijn carriere het ATP Challengertoernooi van Scheveningen op zijn naam te schrijven.
5. Verkleumde parkiet uit Den Haag wacht nog altijd op baasje
De verkleumde parkiet die woensdag aan kwam vliegen bij poppodium Paard van Troje in Den Haag is nog altijd alleen. Dat zegt de Dierenambulance Den Haag. Er heeft zich vooralsnog niemand gemeld voor het vogeltje..