Twee Haagse deelnemers in vierde seizoen van Heel Holland Bakt

Annemarie en Emma in Heel Holland Bakt
Annemarie en Emma in Heel Holland Bakt © Omroep Max
DEN HAAG - Veel zoetekauwen zitten alweer klaar voor het vierde seizoen van Heel Holland Bakt. Van de tien deelnemers van het populaire kookprogramma van Omroep Max zijn er ook dit jaar ten minste twee regiogenoten bij: deelnemers Annemarie (38) en Emma (29) komen uit Den Haag.
is getrouwd, heeft vier dochters en werkt bij het Leger des Heils. Ze leidt een druk leven, maar kookt regelmatig voor haar buren. 'Ik ben een traditionele bakker en houd niet teveel van tierelantijntjes. Ik vind niets erges dan een taart die er prachtig uitziet en niet lekker smaakt.'
Emma is half Engels en is dol op de Engelse bakcultuur. Samen met haar vriend Idris woont ze in Den Haag met haar twee katten. Ze werkt als sociaal werker bij een Haagse welzijnsorganisatie. 'Wat mij aanspreekt in bakken is dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan.'

Vanaf 4 september

Het vierde seizoen van Heel Holland Bakt, dat op 4 september, begint wordt gepresenteerd door André van Duin. Hij vervangt vaste presentatrice Martine Bijl, die herstelt van een hersenbloeding. De finale staat gepland op 23 oktober.
Ook in de voorgaande edities van het programma zaten de kandidaten uit onze regio goed gebakken. Het tweede seizoen won 'bakkenbaard' Menno de Koning uit Den Haag, de Zoetermeerse Farida Alihoesen behaalde de derde plek in seizoen drie.