West Wekker: Verwarde man met vuurwapen en opmerkelijke straatnamen in Den Haag

© Regio 15
REGIO - Goedemorgen! Het wordt de zonnigste en warmste dag van de week, dus ga er lekker op uit. Lees voordat je jezelf installeert in je tuinstoel nog eerst even deze nieuwsberichten uit jouw regio.
1.

Hoogopgeleide 65-plussers zijn vaker stevige drinkers dan hun laagopgeleide leeftijdsgenoten. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) neemt vooral bij deze groep het aantal overmatige drinkers toe met de leeftijd.
2. Verwarde man dreigt met vuurwapen in Joan Blasiusstraat in Den Haag
Een verwarde man dreigde gisteravond met een vuurwapen in een huis aan de Joan Blasiusstraat in Den Haag. De politie wist de man naar buiten te praten, waar hij werd opgepakt. Ook zijn vrouw en kind waren in het huis aanwezig.
3. Hoger beroep naaktrecreatie Delftse Hout uitgesteld
Er is nog steeds geen duidelijkheid over de naaktrecreatie in natuurgebied Delftse Hout. Het hoger beroep - over de boetes die daar zijn uitgedeeld voor naaktloperij - is uitgesteld vanwege 'persoonlijke omstandigheden' van advocaat Gerard Spong.
4. De 10 opmerkelijkste straatnamen in Den Haag: Van Apendans tot Vos in Tuinstraat
Den Haag kent ruim 3.000 straten. En die hebben natuurlijk allemaal een naam. Soms zitten daar opmerkelijke exemplaren tussen. Wij maakten een lijstje voor je met de tien meest opvallende straatnamen van Den Haag.
Weer
Het wordt een stralende dag, de zon maakt overuren. De temperatuur komt uit rond de 23 graden bij een matige oostelijke wind.
Vanavond op TV West
In de serie ‘De Medleys, op weg naar eeuwige trouw’ volgen we de Haagse volkszanger John Medley en zijn Mijntje, die op 17 juni in het huwelijksbootje stapten. In acht afleveringen zien we het dolgelukkige stel in de voorbereidingen naar hun huwelijk. Als Mijntje deze week haar nagels laat doen, is John opeens wég… En dat moet even worden uitgepraat. We zien een bespreking met de trouwambtenaar en goede vriend Rein Mercha organiseert een barbecue voor het aanstaande bruidspaar op het kamp.

De Medleys is vanavond vanaf 17.00 uur en elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.