Voetbal: RKAVV is kampioen van Leidschendam-Voorburg

Doelman Kevin Jansen van RKAVV in actie
Doelman Kevin Jansen van RKAVV in actie © Alexander Wagener
LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Terwijl menig voetballer zich rustig hield tijdens de zomerstop van het voetbalseizoen, werd in Leidschendam en Voorburg fanatiek door gevoetbald. Na een spannend toernooi mag het eerste elftal van RKAVV uit Leidschendam zich kampioen van Leidschendam-Voorburg noemen.
Het was een spannend toernooi tussen de voetbalverenigingen uit Leidschendam en Voorburg. Robin Knoester, de kersverse coach van het eerste elftal van RKAVV, legt uit dat de verenigingen uit Leidschendam en Voorburg eerst tegen elkaar streden. De winnaars kwamen tenslotte tegen elkaar in de finale te staan', aldus de coach.
Van de verenigingen uit Leidschendam won Forum Sport en in Voorburg ging RKAVV er met de winst vandoor. Deze twee teams ontmoetten elkaar in de finale, die na strafschoppen gewonnen werd door RKAVV.

Een goede start van het seizoen

Het winnen van het toernooi betekent een goede start voor het nieuwe seizoen van het eerste elftal van RKAVV uit Leidschendam. Het team heeft niet alleen een nieuwe samenstelling van spelers, maar ook een nieuwe coach. Vanaf half juni zijn zij zich aan het voorbereiden op het komende seizoen. Met het behalen van het kampioenschap van Leidschendam-Voorburg is de eerste overwinning voor het team alvast binnen.
'We zijn op de goede weg', aldus Knoester, die het als zijn taak ziet om een goed elftal van het team te maken. Dit wil hij doen door veel met het team te trainen en hierbij een goede samenwerking te realiseren tussen de spelers en de technische staf.
OOK KAMPIOEN? GEEF JE OP!