Nieuws

Extra kaarten uitverkochte strandconcerten Marco Borsato en Golden Earring

DEN HAAG - De concerten van Marco Borsato en Golden Earring op 9 en 10 september op het Scheveningse strand zijn al uitverkocht. De organisatie heeft wegens dit grote succes echter donderdag bekend gemaakt voor beide concerten nog eens 1.000 tickets te kunnen aanbieden. De verkoop start zaterdag 20 augustus.
In overleg met de hulpdiensten past de organisatie het terrein aan, zodat het mogelijk is om de 1.000 extra bezoekers een plekje op het terrein te gunnen. 'Het is onmogelijk om aan de totale vraag te voldoen, maar met deze aanpassing kunnen we in ieder geval een groot aantal fans tegemoetkomen. Het is natuurlijk mooi om te zien dat iedereen er zo naar uitkijkt. Het beloven twee fantastische concerten te worden!', aldus Arwin Touw namens de organisatie van LIVE on the BEACH:
Vrijdag 9 september staan naast Golden Earring ook Haagse bands Piñata en Pat Smith op het podium. Op zaterdag 10 september neemt Marco Borsato Kenny B en Diggy Dex mee als voorprogramma's.
Nog geen kaartjes bemachtigd? Op zaterdag 20 augustus start om 10.00 uur 's ochtends de verkoop van de extra tickets via internet.