Overvaller Domino’s Pizza Den Haag gefilmd in opvallende kleding

Den Haag - Voor de derde keer in vier jaar tijd worden medewerkers van Domino’s Pizza aan de Oude Haagweg in Den Haag het slachtoffer van een overval. Deze keer vertrekt de dader zonder buit, maar hij drukt wel een vuurwapen op het hoofd van twee jongeren.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 30 augustus.. Meer zaken zijn
te vinden.
De pizzeria sluit op zondagavond om 22.00 uur. Op 7 augustus zijn een aantal medewerkers om 22.40 uur nog aan het schoonmaken en opruimen. Op het moment dat één van de personeelsleden naar huis vertrekt, komt er een overvaller binnen rennen.
De man richt zijn vuurwapen op het hoofd van één van de slachtoffers en wil dat hij de kassa openmaakt. Als de jongen zegt dat er geen geld is, richt de dader zich op een andere medewerker. Ook hij krijgt het wapen tegen zijn hoofd gedrukt, maar ook hij zegt dat hij niet bij het geld kan.

Alarmknop

Een medewerker die op dat moment in het kantoor is, krijgt in de gaten dat er een overval aan de gang is. Hij drukt op de alarmknop en op dat moment gaat de dader er zonder buit vandoor. Hij steekt de Oude Haagweg over en verdwijnt richting de Georges Bizetstraat.
De medewerkers blijven geschrokken achter. Het feit dat dit al de derde overval is, hakt er flink in. Een aantal jongeren heeft zelfs ontslag genomen omdat ze niet meer willen of van hun ouders mogen werken in de pizzeria. Bovendien is er maar heel weinig geld in huis bij Domino’s, omdat de meeste mensen pinnen of vooraf betalen via de website.

Signalement overvaller

De man is getint, ongeveer 18 à 20 jaar oud en zo'n 1,70 tot 1,80 meter lang. Hij had een grijze bivakmuts op en droeg een lichtblauwe gewatteerde jas van het merk Moncler, met op de linkermouw een embleem. Hij droeg een grijze joggingbroek, zwarte sportschoenen met een witte zool en hij had een Albert Heijn-tas bij zich.

Herkent u hem?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem


LEES OOK: