Vechtersbazen keren zich tegen beveiliging en politie in attractiepark Duinrell

© Regio15
WASSENAAR - Vijf vechtersbazen zijn zaterdag aangehouden voor mishandeling en openlijke geweldpleging bij attractiepark Duinrell in Wassenaar. Een groep van vijftien personen zocht ruzie in de rij voor het Tikibad waarna ze door de beveiliging het park uit zijn gezet. Niet zonder slag of stoot, de groep ging het gevecht aan met de beveiliging en de politie.
Er stonden binnen enkele minuten bijna twintig politieauto's voor het park. De groep kreeg ruzie omdat ze aan het voordringen waren in de rij voor het zwembad in Duinrell. Er was zo veel politie ter plaatste omdat de melding 'assistentie collega' is uitgezet nadat de groep op de vuist ging met de eerste agenten ter plaatse. Deze melding betekent dat alle agenten in de buurt te hulp moeten schieten.
Ook het speciale Parate Peleton van de politie was aanwezig. Het Tikibad is op last van Duinrell tijdelijk ontruimd. De groep heeft zich bij het zien van de extra politie inzet opgesplitst. Vijf personen zijn aangehouden en zullen worden verhoord.