West Wekker: Jostiband geniet na van concert in Ziggo Dome en inbraakgolf in regio Leiden

West Wekker
West Wekker
REGIO - Goedemorgen! De Jostiband geniet na van een succesvol concert in een uitverkocht Ziggo Dome en dieven in de regio Leiden hebben het gemund op navigatiesystemen van auto's.
1.

De Jostiband uit Zwammerdam zette maandagavond de Ziggo Dome in Amsterdam volledig op zijn kop. De band vierde in de uitverkochte concerthal zijn 50-jarig bestaan.
2. Flinke stijging aantal auto-inbraken in regio Leiden
De regio Leiden wordt de afgelopen tijd geteisterd door auto-inbraken. De dieven hebben het vooral gemund op de navigatiesystemen van de auto's. De inbraken vonden de afgelopen twee weken plaats in Leiden, Oegstgeest, Zoeterwoude en het meest in Leiderdorp.
3. Advocaat: Politie voorbarig met conclusie zelfmoordpoging tankstation A12
De advocaat van de man die dit weekend langs de A12 op een tankstation vindt het nog te vroeg om te zeggen dat hij zelfmoord wilde plegen. Dat zegt advocaat Eric van Kregten op Radio West. De politie liet zondag weten dat de man zelfmoord wilde plegen toen hij met hoge snelheid op het pompstation inreed.
4. Kledingbank in Alphen in nood
De kledingbank van Alphen slaat groot alarm. Oprichtster Gerda Scheffers zegt dat het niet langer mogelijk is om in de kelderbox van haar flat de kledingbank te runnen. De ruimte heeft grote beperkingen en gebreken, maar geld om te verhuizen is er niet. Ze hoopt dat ondernemers haar gaan helpen.
5. Israëlische premier Netanyahu bezoekt Den Haag; verschillende demonstraties aangekondigd
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is dinsdag en woensdag in Den Haag. Vanwege zijn bezoek zijn in de stad verschillende demonstraties aangekondigd.
Weer Dinsdag krijgen we te maken met perioden met zon, maar er zijn ook enkele wolkenvelden. De wind is waait zwak uit het zuiden. Langs de kust komt een wind van zee te staan. De temperatuur is zeker niet verkeerd voor de tijd van het jaar: 23 tot 25 graden.
Vanavond op TV West
In het opsporingsprogramma Team West is er aandacht voor de volgende zaken:
- We hebben duidelijke beelden van twee mannen die proberen in te breken bij een woning aan de Plantijnstraat in Leiden.
- Vier mannen plegen een overval op een slijterij aan de Oranjelaan in Zoetermeer. De politie zoekt getuigen.
- In Den Haag wordt een bewakingscamera vernield, de vernieler is gefilmd.
- Op de Phoenixstraat in Delft wordt een 76-jarige man aangereden door een scooter. Hij breekt daarbij zijn been. De scooterrijder rijdt door en is gefilmd.

Team West is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.