Moeder doet beroep op geweten dief: 'Mijn telefoon staat vol foto's van mijn overleden dochter'

© Twitter / Google Maps
ZOETERMEER - Een emotionele oproep van moeder Marleen aan een dief die haar telefoon heeft gestolen. 'Jij hebt al mijn herinneringen voor mijn dochters gestolen die voor jou geen waarde hebben, maar voor mij onbetaalbaar zijn', schrijft ze in een brief.
De tas werd van de vrouw gestolen toen zij haar boodschappen op de parkeerplaats van de Albert Heijn in Noordhove in Zoetermeer in haar auto zette. De dief zette de tas uiteindelijk terug bij een bushalte in de buurt, maar de telefoon van Marleen was nergens meer te bekennen.
'Mijn geld mag je houden. Maar je hebt grote problemen veroorzaakt door mijn telefoon mee te nemen. Er staan erg veel foto's op van mijn mooie dochters en ook van mijn overleden dochter. Deze foto's heb ik alleen op mijn mobiele telefoon staan. Anderhalf jaar met mooie herinneringen heb jij in één seconde kwijt gemaakt voor mij. Dit doet erg veel pijn', aldus de moeder.

'Gevoel in je hart'

De vrouw hoopt dat de dief 'gevoel in zijn/haar hart' heeft en de telefoon alsnog terug komt brengen. 'Deze telefoon is weinig waard voor jou, maar de foto's zijn emotioneel erg veel waard voor mij. En ik wil ze graag terug.' De gestolen telefoon is een Samsung Note 4 in een lichtblauw hoesje.