eVision Industry Software wint Zilveren Ooievaar 2016

DEN HAAG - eVision Industry Software heeft de Zilveren Ooievaar 2016 gewonnen. De prijs gaat jaarlijks naar een Haags bedrijf dat zich op een positieve manier weet te onderscheiden en is dit jaar uitgereikt door wethouder Karsten Klein van Stedelijke Economie, Zorg tijdens het Onderemersplein.
eVision Industry Software is in korte tijd gegroeid van twee mensen naar 200 medewerkers. Het bedrijf is mondiaal marktleider in Control of Work software, een systeem om de controle over hun operationele processen te verbeteren. Vanuit Den Haag willen zij de grootste bedrijven ter wereld helpen om veiliger en efficiënter te werken. De twee andere genomineerden waren tankstation en autowascentrum B. Kerkhof & Zn, en restaurant The Penthouse. Tekst loopt door na video.

Volgens de organisatie hebben alle genomineerden 'zich op een positieve manier onderscheiden door lef te tonen en een creatieve koers te varen. Daarnaast zetten zij zich actief in voor duurzaamheid, vakmanschap en samenwerking met andere bedrijven en organisaties in de stad.' Zo levert B. Kerkhof & Zn. groen gas en gaat het bedrijf samen met Stedin waterstof produceren door middel van overtollige groene stroom. The Penthouse in de Haagse Toren is een restaurant en een businesscentrum.

Prijs

Aan de prijs is een trofee en een geldbedrag van 5000 euro verbonden. In 2015 won ontwerpbureau Secrid de prijs met een bijzondere portemonnee. Het is de 29ste keer dat de Zilveren Ooievaar wordt uitgereikt.  
Meer over dit onderwerp:
WESTBUSINESS ZILVEREN OOIEVAAR VARIAKAMPIOEN
Deel dit artikel: