ADO-supporters: Wij gooien geen bier maar knuffels bij Feyenoord

Knuffels
Knuffels © Archief
DEN HAAG - De ADO-supportersvereniging roept alle supporters op; neem allemaal een knuffel mee naar de uit-wedstrijd Feyenoord-ADO. Aankomende zondag komen kinderen van het Sophia kinderziekenhuis naar de wedstrijd in De Kuip kijken.
'We willen ons als supporters ook een keer van de positieve kant laten zien. We zijn niet alleen van bier gooien en scheldwoorden bij Feyenoord uit. Feyenoord heeft de netten voor het uitvak weggehaald. Normaal gooien we bier naar beneden, maar nu gooien we de knuffels naar de kinderen in het vak onder ons', aldus supporter Marijn Koene.
De supportersvereniging van ADO roept op twitter met #knuffelactieFEYADO alle uit-supporters op om een kleine knuffel mee te nemen naar de wedstrijd Feyenoord-ADO. De supporters willen met de knuffels de zieke kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam een onvergetelijke dag bezorgen.

Knuffel

De kinderen zitten tijdens de wedstrijd onder het uitvak van ADO. Wel benadrukt de supportersvereniging dat er geen harde dingen in de knuffel moeten zitten, zoals knopen en kralen.