Cocktails en T-rex in Naturalis Leiden

Het dinosaurusskelet is compleet
Het dinosaurusskelet is compleet © Omroep West / Rob Vlastuin
LEIDEN - Onder het genot van een cocktail een bezoek brengen aan T-rex Trix. Het kan bij Naturalis in Leiden, waar het skelet sinds vrijdag 9 september staat. Elke laatste vrijdag van de maand zijn volwassenen 's avonds welkom in het museum. Bij Naturalis After Dark komen er bandjes spelen en worden er colleges gegeven van experts over de T-rex.
is bijzonder omdat het een van de meest complete skeletten ter wereld is van een tyrannosaurus rex. De botten zijn zo'n 66 miljoen jaar oud. De tentoonstelling met het skelet van T-Rex Trix is te zien in het historische Pesthuis, waar tot voor kort de ingang en kassa's van Naturalis in te vinden waren.
De rest van het museum is sinds vorige maand gesloten vanwege een grote verbouwing. Pas in 2018 gaat het vernieuwde Naturalis weer open voor bezoek. Het skelet van Trix staat er tijdelijk; in juni 2017 gaat het op wereldtoernee.

Data en tijden

Bezoekers zijn van 20.00 tot 22.00 uur welkom op 30 september, 28 oktober, 25 november en 30 december. De toegang is 20 euro.