Pimp je toilet! 5 tips voor het stylen van je WC

© Toilet
DEN HAAG - In het kleinste kamertje van het huis breng je alles bij elkaar genomen veel tijd door. Dat is reden genoeg ook deze ruimte een make-over te geven. Wij geven je vijf tips voor kleine aanpassingen die je toilet sfeervoller maken.
1. Schilder de binnenkant van je WC-deur met schoolbordverf. Als je er een krijtje bijlegt, kunnen vrienden die op zoek komen een berichtje voor je achterlaten.
2. Maak gebruik van een kleine accessoires. Hang fotolijsten op met leuke foto's van het gezin en ansichtkaarten of zet vaasjes met bloemen neer.
3. Bewaar je voorraad WC-rollen in een mooie rietenmand in plaats van de saaie, stalen WC-rolhouder. Dit doet wonderen voor een warmere uitstraling in de ruimte. Een stijlvolle spiegel kan hier ook een groot verschil in maken.
4. Hang een waslijntje op met kleine knijpers. Aan de knijpers kun je polaroid foto's hangen, maar ook toegangskaartjes van concerten, geboortekaartjes of uitnodigingen. Zo komen mooie herinneringen terug terwijl je op het toilet zit.
5. Vergeet ook vooral de vloer niet! Als je nog in een verbouwing zit, kun je eenvoudig ook een leuke vloer leggen. Heb je nog mooie tegels over van de badkamer? Leg deze dan ook in de WC. Of andersom gedacht: heb je prachtige tegels gezien voor de badkamer, maar zijn deze eigenlijk te duur? Met een veel kleiner aantal geef je het toilet karakter.