Patiëntjes Sophia Kinderziekenhuis geven tekeningen aan ADO-supporters als dank voor knuffels

DEN HAAG - Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam heeft woensdag de supporters van ADO Den Haag bedankt voor de onvergetelijke actie tijdens de wedstrijd ADO-Feyenoord op zondag 11 september. In de 12e minuut van de wedstrijd werden de zieke kinderen van het hospitaal verrast met een regen van knuffels die de supporters gooiden naar het vak waar de kinderen de wedstrijd volgden.
De ADO-supporters kregen tekeningen van de patiëntjes als dank voor het onvergetelijke moment. In eerste instantie kon het ziekenhuis niet in contact komen met de initiator van de actie, omdat deze niet in de publiciteit wilde komen. 'Het gaat om de kinderen en alle lof is voor de ADO-supporters', zei één van de bedenkers toen. Woensdag is dat dus wel gelukt.

Met de actie wilden de fans van de Haagse voetbalclub zichzelf van hun beste kant laten zien. Tijdens de actie kregen de knuffelgooiers veel bijval van de Rotterdammers. Tienduizenden supporters van Feyenoord klapten en zongen luidkeels het liedje 'You never walk alone' om de kinderen sterkte te wensen.

LEES OOK: Sophiaziekenhuis op zoek naar initiator ADOknuffels
Deel dit artikel: