Geen bereik met je mobiele telefoon? Laat het ons weten!

© Archief
DEN HAAG - Waar in Zuid-Holland zijn de plekken waar je geen of slecht bereik hebt met je mobiele telefoon? Dat is één van de vragen uit het onderzoek van Omroep West naar mobiele bereikbaarheid, dat vorige week van start is gegaan.
De mobiele telefoon is in twintig jaar tijd veranderd van luxeproduct om mee te bellen naar een smartphone die bijna constant gebruikt wordt. Toch zijn er nog plaatsen in Nederland waar je weinig of geen bereik hebt met je telefoon. Dit tot grote ergernis van telefoongebruikers.
Aan de hand een online vragenlijst proberen we in kaart te brengen waar die locaties Zuid-Holland zijn. Ook willen we weten hoe gebruikers dit oplossen en hoe providers er op reageren.

Jouw mening telt!

Sinds de start van het onderzoek is de online vragenlijst al door meer dan 1.000 Zuid-Hollanders ingevuld. Dat is al een mooi resultaat en natuurlijk mag ook jouw mening niet ontbreken. Invullen van de lijst kan nog tot en met zondag. Dus doe mee en help je medegebruikers!
Omroep West doet het onderzoek in samenwerking met de andere regionale omroepen en de NOS. In totaal hebben al meer dan 17.000 mensen meegedaan aan het online onderzoek.