West Wekker: Zware windstoten tijdens ochtendspits en lekkage op Den Haag Centraal

DEN HAAG - Goedemorgen! Je bent alweer halverwege je werkweek of (minder leuk) vakantieweek. Weggebruikers moeten opletten woensdagmorgen voor verraderlijke windstoten. Dat en meer lees je hier in de West Wekker.

1. Weggebruikers opgepast: zware windstoten tijdens ochtendspits
Het is woensdagochtend opletten geblazen voor weggebruikers in onze regio. Het KNMI heeft gewaarschuwd voor zware windstoten tot 80 kilometer per uur.

2. Zwaargewonde motoragent verkeert buiten levensgevaa
De motoragent die zwaargewond raakte bij een ongeluk met een busje op de Loosduinseweg in Den Haag verkeert buiten levensgevaar. De politie is dankbaar voor alle steunbetuigingen aan de gewonde agent.

3. Parkeergarage Katwijk wint internationale award voor infrastructuur
Het Kustwerk Katwijk heeft een internationale prijs gewonnen: de World Architecture News Infrastructure Award. De jury was laaiend enthousiast over de parkeergarage die tegelijkertijd ook een dijk is.

4. Lekkage bij station Den Haag Centraal
Veel emmers op het Centraal Station in Den Haag dinsdag. Op het verbouwde station, dat in februari feestelijk werd geopend, was er een lek.  

5. De lekkerste speculaasbrokken van Nederland komen uit Alphen aan den Rijn
Voor een goed stukje speculaas voor bij de koffie moet je in Alphen aan den Rijn zijn. De jury was het er namelijk unaniem over eens: bakkerij Stevers uit Alphen aan den Rijn maakt de lekkerste speculaasbrokken van Nederland.

Weer
Het is, zoals eerder gezegd, een onstuimige herfstdag deze woensdag. Naast de zware windstoten blijft de kans op (onweers)buien aanwezig. Toch laat ook de zon zich af en toe zien. De temperatuur komt uit rond de 13 graden.

Vanavond op TV West
Stap aan boord van het zonnige programma De Woelige Baren. Presentatoren Joost van der Stel en Leendert Beekman varen met hun watertaxi door de regio en pikken onderweg bijzondere passagiers op. In deze aflevering zien we evenementenorganisator Trudy Kwik.

De Woelige Baren is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.
Meer over dit onderwerp:
WEST WEKKER
Deel dit artikel:

Reageren