83-jarige dove vrouw aangereden op zebrapad Lozerlaan Den Haag

DEN HAAG - Een 83-jarige dove vrouw krijgt groen licht en steekt het zebradpad van de Lozerlaan in Den Haag over, richting de Melis Stokelaan. Een auto die het rode licht negeert, rijdt over haar voet en rijdt door zonder te stoppen.

Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 18 oktober. Meer zaken zijn hier te vinden.

Het slachtoffer wandelt op woensdag 17 augustus rond 11.15 uur vanuit het Uithofpark naar de kruising van de  Lozerlaan en de Melis Stokelaan. Ze wacht tot het verkeerslicht groen wordt en steekt dan over. Ze ziet plotseling dat er een auto aan komt rijden en ze krijgt het idee dat hij niet gaat stoppen.

De auto komt op haar af en de vrouw doet snel een paar stappen achteruit, om een aanrijding te voorkomen. Dat lukt haar net niet en de auto rijdt over haar voet. De bestuurder stopt niet, maar rijdt verder. De vrouw valt op de grond en wordt geholpen door een aantal getuigen. Later blijkt dat haar voet flink gekneusd is.

Donkere sedan

Van de auto is alleen bekend dat het mogelijk een donkere sedan is. De politie is daarom op zoek naar getuigen van de aanrijding. Ook worden er nog twee specifieke getuigen gezocht. Dat zijn twee personen op een motor, die na de aanrijding zijn gestopt.  

Was u getuige of heeft u meer informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem
Deel dit artikel: