Instellingen

Kees van Kooten presenteert DVD-box met nooit eerder vertoonde beelden in Haagse boekhandel

Kees van Kooten

DEN HAAG - Goed nieuws voor de fans van Kees van Kooten en Wim de Bie. Tien uur aan nooit eerder uitgebracht materiaal komt uit op drie dvd's onder de titel: Toen blijkt nu. De DVD-box wordt zondag door van Kooten zelf gepresenteerd in boekhandel Paagman in Den Haag. Omroep West presentator Tjeerd Spoor sprak de Hagenaar over het materiaal, zijn carriere, zijn band met Den Haag, de Amerikaanse verkiezingen en Zwarte Piet.

Kees van Kooten noemt de DVD-box in het interview met Omroep West een onzinnig project omdat er maar tweehonderd van verkocht worden. Maar het is volgens van Kooten wel geweldig voor de fans die alles willen hebben.  

Op de drie dvd's staan tien films van dertig jaar geleden over onderwerpen die nog steeds leven. 'Dat is niet zozeer onze profetische verdienste, maar het is de herhaling van de actualiteit in Nederland', laat de Hagenaar weten.

'Het gaat weer over voedsel, privacygegevens en verslaafdheid'. De DVD-box komt dinsdag officieel uit, maar Kees van Kooten presenteert hem zondag al in boekhandel Paagman aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag.