Instellingen

Man zwaargewond bij steekpartij centrum Den Haag, verdachte aangehouden

© Regio 15

DEN HAAG - Bij een steekpartij in het centrum van Den Haag is zondag aan het eind van de middag een 36-jarige Hagenaar zwaargewond geraakt. Hij is meerdere keren in zijn borst en buik gestoken en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, laat de politie weten. Agenten hebben een 38-jarige plaatsgenoot als verdachte opgepakt. Die raakte lichtgewond aan een hand.

Het steekincident was aan de Stille Veerkade in Den Haag. De politie was afgekomen op een melding dat er zojuist iemand was neergestoken tijdens een vechtpartij. Op straat bleek inderdaad een gewonde 36-jarige Hagenaar te liggen. De politie zette de omgeving af voor onderzoek. Mensen die de steekpartij zagen, krijgen slachtofferhulp aangeboden. Ook getuigen die al waren vertrokken kunnen zich voor hulp melden bij het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat in Den Haag.

De politie zoekt nog uit wat de aanleiding van de steekpartij was en vraagt mensen die beeldmateriaal van het incident hebben gemaakt zich te melden bij de politie.