West Wekker: Haagse Annemarie wint Heel Holland Bakt en zaak 'seksdagboekschandaal' voor de rechter

Advocaat Remko Oerlemans van Danny D.
Advocaat Remko Oerlemans van Danny D.
REGIO - Goedemorgen! Het is weer maandag. Goed weekend gehad? Wij hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo won de Haagse Annemarie (38) het programma Heel Holland Bakt. En daarmee 'won' Den Haag twee van de vier seizoenen van het programma. En de politie in Leiden heeft een spectaculair filmpje op Facebook gezet.
1.

Na de winst van Hagenaar Menno de Koning in het televisieprogramma Heel Holland Bakt heeft Den Haag wederom een meesterbakker. De Haagse Annemarie Pronk (38) won zondag het vierde seizoen van het populaire programma.
2. Verkrachter van 13-jarige Lisa hoort maandag strafeis
Danny D. (43) uit Koudekerk aan den Rijn hoort maandag de strafeis van het Openbaar Ministerie. D. zou het 13-jarige meisje Lisa in de zomer van 2015 hebben meegelokt en verkracht.
3. Politie Leiden plaatst filmpje van spectaculaire aanhouding op Facebook
Een spectaculaire aanhouding van een inbreker in Leiden is door de politie in de Sleutelstad op Facebook gezet. Op de beelden is te zien hoe agenten een inbreker op heterdaad betrappen bij een Shell tankstation aan de Gooimeerlaan.
4. Herfstvakantie zit erop, ANWB verwacht weer gebruikelijke verkeersdrukte
De herfstvakantie zit er al weer op voor de scholieren in onze regio. Maandag beginnen de lessen weer. De kinderen hadden geluk, want ze werden afgelopen week getrakteerd op prachtig herfstweer.
5. Zaak 'seksdagboekschandaal' voor de rechter
De echtgenoot van de Lierse stewardess die hoofdpersoon is in het 'seksdagboekschandaal' staat voor de rechter. De vrouw uit De Lier heeft een kort geding aangespannen tegen haar man, omdat ze wil voorkomen dat er meer details naar buiten komen.
Weer: Het wordt een bewolkte dag met kans op regen. De wind komt uit het noordoosten en het wordt ongeveer 10 graden.
Vanavond op TV West
TV West Sport besteedt op maandag veel aandacht aan ADO Den Haag. Met analyses, interviews en reportages. Daarnaast belicht presentator Bart Nolles ook andere sporten, sporters en sportevenementen in de regio. We blikken terug op de wedstrijd Roda JC – ADO. In de studio bespreken we de Tweede Divisie met onze gasten Wilfred van Leeuwen (VVSB), Dirk Schreuder (Katwijk) en John de Wolf (GVVV). En we blikken we vooruit op de KNVB-bekerwedstrijden ADO – Telstar en Go Ahead Eagles – Jodan Boys van morgen.

TV West Sport is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.