Instellingen

West Wekker: Jodan Boys stunt in KNVB-bekertoernooi en Pokémonpaal Kijkduin geveild

© Orange Pictures

REGIO - Goedemorgen! Wat zullen de spelers en fans van Jodan Boys vanochtend blij wakker worden. De Goudse voetbalclub zorgde gisteravond voor een megastunt door in het KNVB-bekertoernooi te winnen van Go Ahead Eagles. Dit en meer lees je in de West Wekker van woensdag 26 oktober.

1.


Niet veel mensen zagen het aankomen. De Goudse amateurclub Jodan Boys won dinsdagavond met 1-2 van eredivisionist Go Ahead Eagles.


2. Man die doorreed na dodelijk ongeluk Hazerswoude-Dorp voor de rechter

De 39-jarige Dordrechter die in februari 2015 een man aanreed in de Italiëlaan in Hazerswoude-Dorp, staat vandaag voor de rechter. De Dordrechter reed na het ongeluk - waarbij een 55-jarige man uit Druten ernstig gewond raakte, door. Hij meldde zich pas later bij de politie.

3. ADO Den Haag wil een haalbare visie van clubeigenaar Wang Hui
ADO-directeur Mattijs Manders wil woensdag tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering een haalbare toekomstvisie horen van eigenaar Wang Hui. De Haagse directeur zit naast Wang ook met de gemeente Den Haag en de HFC, de cultuurbewakers, om tafel met de Chinese eigenaar.

4. Fuck the police-posters op prullenbakken in Den Haag
Op het Veluweplein en de De la Reyweg in Den Haag hangen meerdere posters met de tekst 'Fuck the police, it's time to fight back'. De affiches hangen op meerdere prullenbakken. Naast de tekst staat er ook een afbeelding van meerdere politieagenten die een arrestant tegen de grond drukken. Linksonder staat ook een logo: een cirkel met een A erin, het zogeheten anarchistenteken. De politie en de gemeente bespreken vandaag wat zij met de posters gaan doen.

5. Veelbesproken Pokémonpaal Kijkduin geveild
De Pokémonpaal die in Kijkduin staat, wordt geveild. De Haagse scoutinggroep De Rimboejagers mag de paal veilen en de opbrengst gebruiken voor de renovatie van hun clubhuis. Dinsdag 1 november wordt de paal met Pikachu weggehaald van het Deltaplein en aan de scouting gegeven.

Vanavond op TV West
Stap aan boord van het zonnige programma De Woelige Baren. DE presentatoren Joost van der Stel en Leendert Beekman varen met hun watertaxi door de regio en pikken onderweg bijzondere passagiers op.

De Woelige Baren is vanavond vanaf 17.00 uur en elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.