Instellingen

Schikking in seksschandaal Transavia

Vliegtuig Transavia op Rotterdam/The Hague Airport
Transavia is een van de grootgebruikers van Rotterdam/The Hague Airport

DE LIER - Er komt geen vonnis in het kort geding dat een stewardess uit De Lier heeft aangespannen tegen haar ex-man, die details wilde bekendmaken over haar seksuele avontuurtjes. Volgens de rechtbank zijn de twee tot overeenstemming gekomen en hoeft er daarom geen uitspraak meer te worden gedaan. Wat de twee precies zijn overeengekomen is onduidelijk.

De bedrogen echtgenoot wilde delen van het stiekem bijgehouden digitaal bijgehouden dagboek van de stewardess openbaar maken. De 46-jarige vrouw bleek verscheidene seksuele avontuurtjes te hebben meegemaakt met collega's bij luchtvaartmaatschappij Transavia.

In haar dagboek op de computer dagboek schreef ze over de seks die ze had met collega's onder werktijd. Hierin staan ook de namen van de hoofdrolspelers genoteerd. De wilde verhalen van een vrouwelijke purser over seks in de cockpit zijn de reiswereld een gruwel. Hoewel de purser nu beweert dat haar dagboek een mengeling van fictie met echte belevenissen is ter voorbereiding van een boek, nemen reisaanbieders mogelijke misstanden in de lucht zeer hoog op.

Geen wraak

De vrouwelijke purser deed eerder aangifte tegen haar wraakzuchtige echtgenoot wegens stalking en bedreiging. De echtgenoot liet eerder weten dat hij een 'klokkenluider' is die misstanden in de lucht aan de kaak stelt.