Instellingen

Weer aanrijding op A4, nu fikse file richting Den Haag

© ANP

REGIO - Het zat automobilisten deze donderdagochtend niet mee. Werd de ochtendspits ontregeld door aanrijdingen op de A4 richting Amsterdam en de A12 richting Den Haag, later in de ochtend leidde een ongeluk op de A4 richting Den Haag tot grote vertraging.

Op de A12 richting Den Haag was door een ongeluk tussen Nieuwerbrug en Gouda de linkerrijstrook dicht en dat leidde tot file. Ook op de A4 stonden donderdagochtend files. Eerst was het raak richting Amsterdam, door een aanrijding. Daardoor stond er een flinke file tussen knooppunt Ypenburg en Zoeterwoude-Rijndijk. De vertraging liep op tot drie kwartier.

Later was het raak richting Den Haag, toen er een ongeluk gebeurde bij Zoeterwoude-Rijndijk. Er reden daar vier auto's op elkaar. Volgens de ANWB wordt het verkeer daarom omgeleid vanaf Burgerveen, over de A44. Er waren twee rijstroken dicht en de vertraging liep volgens de ANWB op tot meer dan een uur. Even na elven waren de problemen weer opgelost.

Ook problemen N207

Ook het verkeer op de N207 tussen Alphen aan den Rijn en Woubrugge is ernstig ontregeld. De weg is in beide richtingen dicht na een autobrand en dat duurt nog zeker tot donderdagmiddag 14.00 uur.