Wil jij bepalen wat Omroep West vrijdag doet? Vergader live met ons mee!

De redactie van Omroep West vergadert
De redactie van Omroep West vergadert © Omroep West
DEN HAAG - Je eigen ideeën inbrengen, meepraten over onderwerpen die op tv moeten verschijnen, het evalueren van de tv en radio-uitzending en welke verhalen moeten er worden gemaakt voor de website. Het wordt allemaal besproken in de redactievergadering van Omroep West. En jij kan vrijdag meedoen.
De vergadering wordt vrijdagochtend live uitgezonden op de
. Vanaf 08.40 uur kan jij meedoen en jouw mening laten horen en ideeën inbrengen die later mogelijk op tv, radio en internet verschijnen. Onder de livestream kan jij jouw reactie achterlaten, die wordt meegenomen in de vergadering.
Het is allemaal bedoeld om het publiek van Omroep West meer bij de keuzes van de omroep te betrekken, legt adjunct-hoofdredacteur Henk Ruijl uit. 'We laten ons bij Omroep West al graag sturen door wat jij denkt en vindt', zegt hij. 'Dat proberen we natuurlijk elke dag al waar te maken, maar in elk geval vrijdag willen we dat een exta zetje geven.'

Meedoen

Volgens de adjunct-hoofdredacteur is het initiatief ook bedoeld om de kennis van de redactie te vergroten: 'Het publiek kan ons daarbij helpen. Ook willen we zo de betrokkenheid vergroten, dus doe vooral mee en laat je horen via Facebook. Misschien kunnen we daarna wel met jouw onderwerp aan de slag', aldus Ruijl.
Mensen kunnen dus ook kritiek leveren op wat de omroep donderdag heeft gedaan op radio, televisie en internet. Want ook dat wordt in de vergadering besproken. 'We kunnen van iedereen wat leren, dus we horen graag wat mensen vinden van wat wij doen.' Wil jij meevergaderen, kijk dan vrijdagochtend op de Facebookpagina van Omroep West.