Kijk hier terug: Bepaal wat Omroep West deze vrijdag gaat doen!

De redactie van Omroep West vergadert
De redactie van Omroep West vergadert © Omroep West
DEN HAAG - Heb jij altijd al eens jouw onderwerp in een televisieuitzending willen zien terugkomen? Dit is je kans! Je kunt nu meedoen aan de ochtendvergadering van Omroep West.
Via Facebook kun je je eigen ideeën inbrengen, meepraten over onderwerpen die op tv moeten verschijnen, evalueren van de tv en radio-uitzending en bepalen welke verhalen moeten er worden gemaakt voor de website.
Het is allemaal bedoeld om het publiek van Omroep West meer bij de keuzes van de omroep te betrekken, legt adjunct-hoofdredacteur Henk Ruijl uit. 'We laten ons bij Omroep West al graag sturen door wat jij denkt en vindt', zegt hij. 'Dat proberen we natuurlijk elke dag al waar te maken, maar in elk geval deze vrijdag willen we dat een exta zetje geven.'

Reageer via Facebook

De livestream begint rond 8.40 uur en dan is hieronder te volgen. Reageren is tijdens de vergadering alleen mogelijk via de Facebookpagina van Omroep West, hiervoor moet je kunnen inloggen op Facebook. Mocht de livestream hieronder niet zichtbaar zijn, klik dan vanaf 8.40 uur hier.