3 griezellige Halloween locaties in de regio!

DEN HAAG - Op 31 oktober wordt Halloween weer groots gevierd in onze regio. Onze verslaggever Curt Fortin ging op pad en bezocht drie verschillende griezellocaties.
Heb jij nog geen plannen voor vanavond en ben je niet vies van een beetje griezellen? Neem dan een kijkje bij een van de volgende locaties!
't Feesthuis in Wateringen
Curt bezocht maandagochtend 't Feesthuis in Wateringen. Dit is dé feestwinkel als het om Halloween gaat. Griezelmaskers, halloweenoutfits en versieringen, maar ook de hele winkel wordt omgebouwd tot griezelwinkel. Ga jij met Halloween ook griezelen? Dan weet je waar je je outfit kan scoren!
Houtwijk Halloween
De tweede locatie vond plaats in de Haagse wijk Houtwijk waar Curt sprak met een van de buurtbewoners. Hier zal de bekende trick or treat avond voor de 5e keer worden gehouden. Elk jaar doen steeds meer bewoners mee om de kleintjes uit de wijk te laten schrikken, maar ook te trakteren. Zo staan er grafstenen in de bosjes, doodskisten voor de deur en lopen er echte griezels rond.
Freaky Forest
Halloween is al een eng feest opzich en dan vindt het ook nog eens plaats in het bos! Maandagavond is het Bieslandse Bos omgetoverd tot Freaky Forest! Een spooktocht in het donkere bos waar ruim 100 griezels op je wachten. Durf jij het pad te betreden? Het griezelen begint om half 8 's avonds. Curt is langs geweest en kan je al een voorproefje laten zien. Bekijk de bovenstaande video!