Week van de Gezondheid

© Gezondheid (Pixabay
DEN HAAG - Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 november staan Debby en haar Mannen en Patrick in de Middag in het teken van gezondheid. Tijdens de Week van de Gezondheid komen verschillende onderwerpen aan bod op Radio West, maar ook hier online. Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze week? Hieronder een aantal interessante gasten die je niet mag missen.
Zorgverzekering:

Voor het einde van het jaar moet je weer de keuze maken of je over wilt stappen van zorgverzekering of niet. Maar waar moet je nou op letten bij het kiezen van een zorgverzekeraar? Welke aanbieder past het beste bij jouw wensen? En is het verstandig om er een aanvullende verzekering bij te nemen? Ontzettend veel vragen die belangrijk zijn om mee te nemen in jouw overweging om wel of niet over te stappen.
Maandag 7 november om 11:00 uur is de Consumentenbond bij Debby en haar Mannen te gast om antwoord te geven op dit soort vragen en meer.

Mondzorg:

Wat doe je als je 's avonds of in het weekend opeens onwijze kiespijn krijgt of als er een stuk tand afbreekt tijdens het eten? Voor dit soort spoedgevallen kan je naar een spoedtandarts bij jou in de buurt. Maar moet je zelf voor deze kosten opdraaien of wordt dit vergoed door je verzekering?
Woensdag 9 november geeft Dental365 om 12:00 uur antwoord op dit soort vragen bij Debby en haar Mannen.

Mobiliteit:

Als je ouder wordt of bent wil je wel graag mobiel blijven. Een scootmobiel kan je vrijheid enorm vergroten. Maar ook met een scootmobiel kan je weleens met pech langs de weg komen te staan. Bestaat er een speciale pechhulp voor scootmobielgebruikers? Waar moet je op letten tijdens het aanschaffen van een scootmobiel? Welke modellen zijn er allemaal? Wordt een scootmobiel vergoed door mijn verzekering?
Dinsdag 8 november is de Scootmobielspecialist te gast bij Patrick in de Middag om 13:15 uur.
Woensdag 9 november is Scootmobielhulp om 11:00 uur te gast bij Debby en haar Mannen om hier meer over te vertellen.

Geestelijke gezondheid:

Naast je fysieke gezondheid is ook je geestelijke gezondheid enorm belangrijk. Ontzettend veel volwassenen, maar ook jongeren, kampen met depressies. Wat kan jij doen om dit te herkennen en te voorkomen?  
Donderdag 10 november is Parnassia om 12:00 uur te gast om te vertellen over geestelijke gezondheid bij Debby en haar Mannen.

Voeding & Lifestyle:

Gezonde voeding en lifestyle wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Er verschijnen steeds meer boeken met theorieën over hoe ook jij gezond kan leven. Maar werken al die methodes wel bij iedereen of is op maat gemaakt advies beter?
Maandag 7 november is VIE Diëtisten bij Patrick in de Middag te gast om 13:15 uur.
Vrijdag 11 november is Foodboard om 11:00 uur te gast bij Debby en haar Mannen om meer te vertellen over op persoonlijk advies.