Instellingen

Laat je stem horen en maak kans op een gratis diner!

Maak kans op een gratis etentje!
Maak kans op een gratis etentje!

DEN HAAG - De hoeveelheid geserveerde groenten in restaurants blijft een interessante kwestie. Krijg je er te weinig van, precies genoeg, of juist te veel? Studenten van het ROC Mondriaan vragen om jouw mening!

Dinsdag 8 november neemt de een groep studenten van het ROC Mondriaan practoraat Food Innovation & Concepts de keuken over van restaurant Orchard in Den Haag. Reden van deze

take over

is het onderzoek naar de hoeveelheid groenten die geserveerd worden in restaurants. De onderzoeksvraag die centraal staat luidt: Op welke wijze kun je de algemeen aanbevolen hoeveelheid groenten serveren in een hoofdgerecht bij een gemiddeld restaurant tussen de prijsklasse van €13,- en €28,- in Den Haag.

Heb jij hier een mening over en wil je die laten horen tijdens een diner? Dat kan! De studenten verloten namelijk een diner voor twee tijdens hun take over! Stuur een mailtje met jouw contactgegevens naar innovation.concepts.practoraat@gmail.com en meld je aan. Voor 5 november wordt er contact opgenomen met de winnaar.