Vrouw aangerand en in gezicht geslagen bij station Den Haag Hollands Spoor

DEN HAAG - Op het moment dat een 33-jarige vrouw op de fiets naar huis wil vertrekken, wordt ze lastig gevallen en aangerand door een man. Ze probeert weg te komen, maar hij gaat achterop haar fiets zitten en geeft haar later een paar klappen in haar gezicht. De man is vastgelegd op bewakingsbeeld.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 8 november. Meer zaken zijn hier te vinden.
De vrouw komt op zondag 21 augustus om 05.30 uur aan op station Den Haag Hollands Spoor. Ze loopt naar de fietsenstalling aan de voorkant van het station en pakt haar fiets. Er komt ook een man de stalling in en die spreekt haar aan.
Ze voelt zich er ongemakkelijk bij en wil zo snel mogelijk weg. In de haast laat ze haar fiets vallen. De man komt bij haar staan, begint haar te omarmen, wil haar zoenen en slaat op haar billen. Ze geeft aan dat hij haar met rust moet laten en wil wegfietsen, maar de man gaat op de bagagedrager van haar fiets zitten.

Klappen in haar gezicht

Iets verderop stopt de vrouw en dan wordt de man agressief. Ze krijgt twee klappen in haar gezicht en hij maakt haar uit voor hoer. Dan komt er een andere man langs. Hij trekt de vrouw en haar fiets weg bij de verdachte en die gaat er vervolgens vandoor richting de fietstunnel.
De man is donker getint en ongeveer 1.75 meter lang. Hij heeft zwart kort haar en een stevig, mollig postuur. Hij droeg een pet, een donkerblauwe jas, een donkerblauwe spijkerbroek en schoenen met witte zolen.

Herkent u hem?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem