Giel Beelen sluit zijn laatste ochtendshow af in Paard van Troje

Giel Beelen kreeg een afscheidsconcert van Douwe Bob in het Paard van Troje
Giel Beelen kreeg een afscheidsconcert van Douwe Bob in het Paard van Troje © @giels
DEN HAAG - 3FM-dj Giel Beelen heeft vrijdagochtend zijn allerlaatste uitzending afgesloten in het Paard van Troje in Den Haag. Daar kreeg hij een verrassingsconcert van Douwe Bob. Beelen stopt na 12,5 jaar met zijn ochtendshow.
Al de hele week stond zijn programma in het teken van afscheid. Maar omdat hij geen zin had in een emotioneel moment liep hij een uur voor het einde van de show weg uit de studio. 'Fuck it, ik ga gewoon!' Niemand wist waar hij naar toe ging.
Hij maakte zijn show af in de auto, waarmee hij uiteindelijk in Den Haag terecht kwam. Douwe Bob en zijn band speelden begrafenismuziek. 'Dit is de begrafenis van de ochtendshow'. Vervolgens bedankte hij zijn luisteraars en sloot af met 'Rustàààgh'.

Wakker worden met Domien Verschuuren
Dj Domien Verschuuren neemt vanaf maandag 14 november de ochtendshow over onder de naam: Jouw Ochtendshow. Verschuuren had donderdagavond zijn laatste uitzending tussen 18.00 en 21.00 uur.
Bij NPO 3FM lopen de luistercijfers al een tijdje terug. Om de zender weer een boost te geven heeft 3FM de programmering helemaal omgegooid. Giel Beelen gaat niet weg bij de zender, hij krijgt een talentenprogramma op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. Eerder vertrok Gerard Ekdom naar NPO2 en ook Paul Rabbering gaat naar die zender. Timur Perling stopt voorlopig helemaal met radio maken.