Man uit Hillegom tijdens het strooien in elkaar geslagen

Een strooiwagen op pad. (Foto ANP).
Een strooiwagen op pad. (Foto ANP).
HILLEGOM - Een man uit Hillegom is vrijdagochtend in het Noord-Hollandse dorpje Watergang mishandeld terwijl hij aan het strooien was met zijn strooiwagen. De 56-jarige man moest zich laten behandelen in een ziekenhuis. 'Lichamelijk komt de man er wel bovenop, maar de klap was voor psychisch erg groot', zegt een woordvoerder van de politie tegen Omroep West.
De chauffeur was bezig de wegen en straten in Watergang van een laagje strooizout te voorzien. Achter hem reed een man op een brommer die luid toeterend en bumperklevend zijn ongenoegen uitte over de rijdende blokkade op de smalle weg. De bromfietser botste expres op de strooiwagen, waarna het voertuig stopte. De verdachte trok het portier van de wagen open en sloeg en schopte de chauffeur. Daarna reed de dader weg.
De man uit Hillegom was hevig geëmotioneerd door de mishandeling. De bromfietser is spoorloos. Het enige wat van hem bekend is, is dat hij een grijze helm droeg. De politie laat weten dat de chauffeur inmiddels aangifte heeft gedaan.