Instellingen

Jodan Boys kan rekenen op grote steun tijdens bekerwedstrijd tegen Vitesse

Levi Marengo (r) viert feest met zijn ploeggenoten van Jodan Boys na overwinning op Go Ahead Eagles
Levi Marengo (r) viert feest met zijn ploeggenoten van Jodan Boys na overwinning op Go Ahead Eagles © OrangePictures
Jodan Boys viert de 1-1 tegen Go Ahead Eagles
Jodan Boys viert de 1-1 tegen Go Ahead Eagles © Orange Pictures
GOUDA - Jodan Boys kan tijdens het bekerduel tegen eredivisieclub Vitesse op grote steun van het eigen publiek rekenen. De door Vitesse 1500 beschikbaar gestelde kaarten waren woensdag binnen vijf uur uitverkocht.
'Dat er veel mensen mee wilden, wisten we wel. Maar dat alle 1500 kaarten zo snel zouden zijn uitverkocht, hadden we niet verwacht', zegt een trotse voorzitter Marco Kastelein. De club uit Gouda heeft Vitesse al benaderd of het mogelijk is om nog meer fans mee te kunnen nemen.
Jodan Boys leeft op dit moment in een bekersprookje. De club versloeg in de vorige ronde eredivisieclub Go Ahead Eagles, dat vier klassen hoger speelt dan de voetbalclub uit Gouda. Roald Heerkens scoorde aan het einde van de wedstrijd de winnende goal.

Megastunt

Jodan Boys kan het VVSB van 2016 worden. Vorig jaar wist de ploeg uit Noordwijkerhout het te schoppen tot de halve finale van de KNVB beker. Overigens zit het team uit de Bollenstreek ook nog in het toernooi. Volendam is de volgende tegenstander.

Voor Jodan Boys
. 'Het belooft een geweldige dag te worden. Niet alleen voor de club, maar voor heel voetbalminnend Gouda', aldus Kastelein.