Instellingen

Als je wordt bedrogen...

Vuile Huichelaar bij Debby en Paul

DEN HAAG - ... dan ga je niet bij de pakken neerzitten, maar maak je een theatervoorstelling. Dat deden althans de dames van Vuile Huichelaar ruim 8 jaar geleden. De cabaretieres Saskia van Zutphen en Paulette Willemse staan binnenkort weer met een nieuwe show op de buhne.

Saskia en Paulette brengen van 18 november t/m 23 december een humoristische voorstelling met heerlijke meezingnummers. De dames vertellen het Kerstverhaal op geheel eigen wijze. Door middel van uiteenlopende typetjes, herkenbare sketches en hilarische video’s komen diverse aspecten van de feestdagen aan bod.

Waar het thema Kerst als een rode draad door de voorstelling loopt, hoeft het publiek echter niet alleen kerstliedjes te verwachten. Naast klassiekers als ‘All I Want for Christmas is you’ en ‘White Christmas’, passeren namelijk ook bekende hits als ‘Paradise by the dashboard light’, ‘Sexy als ik dans’ en ‘I will survive’ de revue. Kortom: het wordt weer een heerlijke meezing-cabaretvoorstelling, door en voor (voornamelijk) vrouwen.

Mannen mogen natuurlijk komen, maar op eigen risico. En als je wilt weten hoe het met hun huwelijk afliep, kijk dan naar hun bezoek aan Debby en Paul.