Kijk hier terug: Bepaal mee wat Omroep West vrijdag gaat doen

De redactie van Omroep West vergadert
De redactie van Omroep West vergadert © Omroep West
REGIO - Je eigen ideeën inbrengen, meepraten over onderwerpen die op tv moeten verschijnen, de tv en radio-uitzending evalueren en meebepalen welke verhalen er worden gemaakt voor de website. Het komt allemaal ter sprake in de redactievergadering van Omroep West. Vergader elke vrijdagochtend live met ons mee.
Vrijdagochtend om 08.45 uur kan jij meedoen en jouw mening laten horen en ideeën inbrengen, die later mogelijk op tv, radio en internet verschijnen. Onder de livestream op Facebook kan jij jouw reactie achterlaten, die wordt meegenomen in de vergadering. Ook achteraf kun je blijven reageren onder de video.
Mocht hieronder niks zichtbaar zijn, klik dan hier.
De komende weken kan iedereen op vrijdag meevergaderen via onze Facebookpagina. 'Reden is dat we meer willen weten wat het publiek nu echt van ons wil', legt hoofdredacteur Renzo Veenstra uit. 'Dat heet vraaggestuurde journalistiek. In dat kader is het goed om openheid te geven over wat er bij ons wordt besproken en dat mensen kunnen meepraten. Dus niet achteraf, zoals meestal gebeurt, maar aan de voorkant kunnen mensen ons laten weten wat ze van ons verwachten', aldus Veenstra.