West Wekker: Gesteggel over financiën ADO en ontwaken op de Pier

West Wekker (foto Laurens Lindhout)
West Wekker (foto Laurens Lindhout)
DEN HAAG - Goedemorgen! Lekker geslapen? Je kan vandaag iets langer blijven liggen, want je hoeft niet te krabben! De directieleden van ADO Den Haag wel, die krabben zich achter de oren na een heftige dag.
1.

ADO Den Haag verkeert in financiële problemen. De vraag is hoe die opgelost gaan worden. In een spoeddebat zei wethouder Tom de Bruijn dat hij wil dat eigenaar Wang Hui over de brug komt.
2. Akkoord over vreugdevuren
De mannen in Scheveningen mogen ook dit jaar weer vuurstapels bouwen. Maar burgemeester Van Aartsen waarschuwt. Als ze zich niet aan de afspraken houden, grijpt hij hard in.
3. Supermarkt blijk broedplaats voor illegale handel
Deed jij wel eens boodschappen in een supermarkt aan de Delftselaan in Den Haag? Schrik dan niet. Tijdens een grote controle werden verdovende middelen, meerdere illegale wapens, illegale DVD’s, illegale tabak, imitatieparfum en nephorloges aangetroffen.
4. Wij werden wakker op de Pier
Jij werd zojuist waarschijnlijk wakker in je eigen bed. Waar je tegenwoordig ook wakker kunt worden, is op de Pier. Wij deden het.
Het weer: het wordt zachter. Het blijft bewolkt en er kan wat (mot)regen vallen.
Vanavond op TV West
In Van de Kaart lopen presentator Jet Sol, cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap in een rechte lijn door de regio. De lijn start deze week in de Broekpolder in Warmond en eindigt bij de brandweerkazerne aan de Gooimeerlaan in Leiden. Jet ontmoet Riet en Kees die op hun oude dag nog een webshop begonnen in oude ansichtkaarten. Verderop ontmoet ze de Turkse Erol die op zijn saz een schitterend muziekstuk speelt voor Jet. Natuurlijk wordt er onderweg geklommen over schuttingen, maar ook door het raam van balletschool Cinderella. Het eindpunt is de brandweerkazerne in Leiden-Noord. De mannen wachten daar op een hele toepasselijke wijze op Jet…

Van de Kaart is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.