Instellingen

Overnachten in de regio: B&B Zussen aan Zee in Ter Heijde

B&B Zussen aan Zee
© Omroep West

TER HEIJDE - De een boekt een hotel om even helemaal tot rust te komen, terwijl de ander juist midden in een bruisende stad wil zitten. In onze regio komen er steeds meer overnachtingsplaatsen bij met elk een eigen kenmerk. Omroep West stuurt verslaggever Lauren Bos om een kijkje te nemen en om, niet geheel onbelangrijk, een nachtje door te brengen in deze hotels. In deze serie van drie als eerste: B&B Zussen aan Zee in Ter Heijde.

De B&B in Ter Heijde wordt gerund door tweelingzussen Aad en Saar en heeft vier kamers. In het omgebouwde kruidenierspand logeren meestal vaste gasten. 'De een verblijft standaard van dinsdag tot vrijdag, de ander alleen op donderdag. Het zit vaak zo vol dat er geen nieuwe gasten bij kunnen', vertelt Saar aan Omroep West.

Gasten die naar het kleine dorp afreizen, komen eigenlijk maar voor één ding: het strand. In drie minuten lopen sta je dan ook met de voetjes in het zand. Voor veel meer hoef je ook niet naar de kustplaats te komen, het dorp telt drie strandtenten, waarvan er één in de winter open blijft.