Haagse volkszanger Tino: Optreden Ziggo Dome 'Een droom die uitkomt'

DEN HAAG - Op 10 juni 2017 gaat de Haagse volkszanger Tino Martin voor de eerste keer in zijn jonge carrière in de Ziggo Dome optreden. Sommige Nederlanders komt de naam Tino Martin misschien niet bekend voor, maar in de wereld van volkszangers is dit Haagse talent een rijzende ster.
'Er zijn een hoop mensen die mij niet kennen, maar iedereen die van Nederlandstalige muziek houdt kent me al wel,' zegt de 32-jarige geboren Hagenaar. Martin brak in 2014 door met het liedje 'Jij liet me vallen'. Ook deed hij mee aan het SBS 6 show Bloed Zweet en Tranen. In 2015 was hij de meest geboekte artiest van Nederland en won hij een Edison voor het gelijknamige album.
'Ik maak volksmuziek, lekker die kroegmuziek maar wel met kwaliteit, supermooie producties, het is gewoon goed aangeslagen in het land', zegt Martin. En dat bleek wel, toen hij de Heineken Musichall helemaal uitverkocht kreeg. Nu is de Ziggo Dome aan de beurt. De kaartverkoop is net begonnen en de vraag is niet óf het wordt uitverkocht, maar hoe snel.

'Een droom die uitkomt'

'Ik heb hier altijd van gedroomd, daarom heet het optreden letterlijk 'Het Concert van mijn Dromen.' Ik heb er echt mijn hele leven van gedroomd,' aldus een zielsgelukkige Martin.