Aftellen voor Samen voor de Voedselbank 2016: inzamelingsacties komen al op gang

REGIO - Nog twee dagen en dan gaat Samen voor de Voedselbank bij Omroep West weer van start. Tijdens de actie willen we genoeg producten ophalen om 4500 kerstpakketten te vullen met houdbaar voedsel voor gezinnen uit onze regio die afhankelijk zijn van de Voedselbank. De inzamelingsacties in de regio beginnen al te lopen. We sommen er een aantal op.
Lisa Visser, Joeri Themen en Elysa Witterland zijn leerlingen van de opleiding Medewerker marketing en communicatie van het ROC Mondriaan. Ze gingen de deuren langs om eten in te zamelen voor Samen voor de Voedselbank en maakten er een vlog van.


Bij het Rijnlands Lyceum in Wassenaar beginnen de dozen met levensmiddelen al veel ruimte in te nemen. Het Rijnlands is één van de
in Wassenaar voor de actie Samen voor de Voedselbank en de leerlingen van de school zamelen enthousiast eten in.
In Voorburg doet het St. Maartenscollege ook mee aan de actie. Brugklasser Justin heeft al dozen vol levensmiddelen ingezameld.  
Bij Het Lichtbaken aan de Georges Bizetstraat in Den Haag zijn inzamelhoeken ingericht. De groepen strijden tegen elkaar wie de meeste ‘meters’ aan levensmiddelen inzamelt.
De Basisschool  Benoordenhout aan de Dreibholtzstraat 2 in Den Haag is samen met Triodus ook een inzamelpunt.  En ook in de klassen wordt druk ingezameld.  ‘We willen nog meer ophalen dan vorig jaar’ laat een enthousiaste juf van de school weten.

Ook aandacht voor jou actie? Stuur een beschrijving en een foto van je actie naar

ALLES OVER SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK BIJ OMROEP WEST