Instellingen

Samen voor Voedselbank van start: kom maar op met je boodschappen!

Opening Samen voor de Voedselbank bij Hoogvliet
Opening Samen voor de Voedselbank bij Hoogvliet

REGIO - We zijn begonnen! De actie ´Samen voor de Voedselbank´ van Omroep West wordt vandaag in Leidschendam-Voorburg afgetrapt. Wethouder Nadine Stemerdink zal in de Hoogvlietsupermarkt aan de Monseigneur van Steelaan de officiële openingshandeling verrichten.

Omroep West staat van 9 tot en met 16 december in het teken van Samen voor de Voedselbank. In een week tijd wordt er voor ruim 4.000 gezinnen in de regio, die afhankelijk zijn van de Voedselbank, houdbaar voedsel ingezameld. Op de slotdag (16 december) moeten om 19.00 uur 4.500 kerstpakketten ingepakt zijn.

Om ervoor te zorgen dat we niet heel veel verschillende producten krijgen hanteren we een boodschappenlijst met tien soorten producten. En die levensmiddelen kan je op heel veel plekken in de regio inleveren. Kijk hier voor alle inzamelpunten.

Omroep West steunt de Voedselbank omdat we een regionale omroep zijn, van en voor de mensen in Zuid-Holland. Die mensen hebben soms honger. Wij hebben de middelen en de mensen om iedereen te bereiken en hen te vragen of ze willen helpen. Geen ver-van-mijn-bedactie, maar hier.