Grote Clubactie zoekt winnaar van 100.000 euro

© Grote Clubactie
DEN HAAG - Heb je onlangs een lot gekocht om een Haagse sportvereniging te steunen? Dan kun je wel eens 100.000 euro rijker zijn dan je denkt. De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2016 zijn bekendgemaakt, maar wie de hoofdprijs heeft gewonnen, is nog een raadsel.
‘Omdat het winnende lot met cash geld is betaald, hebben we geen contactgegevens van deze persoon. We weten dus niet wie heeft gewonnen’, vertelt Marieke van Dam van De Grote Clubactie. Wel is bekend dat het lot verkocht is door budoclub Lu-Gia-Jen uit Den Haag. 'Wij hebben in totaal 1.500 loten uitgegeven tijdens een internationaal judotoernooi', vertelt John Veldhuizen van de vereniging: 'We hopen dus dat de winnaar zich meldt, want we hebben geen idee wie het kan zijn.'
Volgens Veldhuizen is de kans zo'n vijf procent dat het lot in buitenlandse handen is gevallen, omdat een aantal buitenlanders het toernooi heeft bezocht.
Denk je dat jij wel eens deze grote prijs kan hebben gewonnen? Je kunt het lotnummer zien op de website van De Grote Clubactie.