Voedselbankchallenge: B&W Leidschendam-Voorburg daagt andere colleges uit!

REGIO - Een echte Voedselbankchallenge: wethouder Nadine Stemerdink van Leidschendam-Voorburg daagt andere wethouders en burgemeesters uit de regio uit om ook te doneren aan Samen voor de Voedselbank. De gulle wethouder opende vrijdagochtend de actie en schonk meteen namens het college vijf boodschappenkarren vol levensmiddelen ter waarde van 500 euro aan de Voedselbank.

Met de onthulling van een 'Fredje en Jetje' ging de actie officieel van start in het gloednieuwe filiaal van de Hoogvliet Leidschendam-Voorburg. Voor de actie zijn levensgrote displays gemaakt met de foto van Fred Zuiderwijk en Jet Sol.  
Ondertussen kwam vrijdagmiddag al de eerste vrachtwagen met gedoneerde producten aan bij de loods van Omroep West. Daar worden de komende week alle spullen gesorteerd en ingepakt in één van de 4.500 kerstpakketten die we inzamelen voor de Voedselbank.    

Wat gaan we zaterdag doen?
Zaterdag 10 december gaat Jet met Nicolette Krul op pad. Ze zijn dan tussen 12.00 - 14.00 uur in het Stadshart in Zoetermeer. De dames zullen niet rusten voor ze tassen vol met eten voor de Voedselbank mee terug kunnen nemen naar de loods van Omroep West. Kom je ook doneren?