Instellingen

West Wekker: Meisje uit Zoetermeer vermist (13) en nieuwe tussenstand Voedselbankactie

© Regio15

REGIO - Goedemorgen! Het is weer de start van een nieuwe werkweek! Vanmorgen wordt bekendgemaakt welke restaurants een Michelinster krijgen en ook de tussenstand van onze actie voor de Voedselbank.

1.


De politie is opzoek naar een ernstg verwarde man. Een arrestatieteam heeft een verpleeghuis aan de Medimblikstraat doorzocht, maar de man is niet gevonden.

2. Minister wil gebruik mobiel op fiets verbieden
Er is een plan in de maak om het gebruik van de mobiel op de fiets te verbieden, net als in de auto.

3. Vandalen vernielen versiering van kerstboom op Goudse Markt
Vandalen hebben versiering uit de kerstboom van de Goudse Markt gehaald. Op verschillende foto's is te zien dat versiering door het hele centrum teruggevonden is. De Goudse burgemeester Schoenmaker noemt de vernielingen 'triest' en probeert samen met de politie de daders op te sporen.

4. Zuiderparklaan in Den Haag tien dagen afgesloten
Weggebruikers opgelet. De Zuiderparklaan is tot 21 december afgesloten voor autoverkeer in de richting van het Soestdijkseplein. De gemeente werkt aan een nieuwe inrichting van de weg.

Weer
De zon laat zich maar weinig zien vandaag, maar het blijft wel droog. Het wordt ongeveer 9 graden en er staat een zwakke tot matige zuidzuidwestenwind.

Samen voor de Voedselbank
Dit weekend zijn er heel veel producten ingezameld. Zaterdag om 19.00 uur stond de teller in de loods van Omroep West op 7671 producten. Straks rond 9.00 uur krijg je een nieuwe update.

Wat gebeurt er maandag verder tijdens de actie?

Loes komt lang. Vorig jaar maakte de Haagse - die afhankelijk is van de Voedselbank-  grote indruk toen ze vertelde dat ze per maand slechts 2,35 euro te besteden heeft. Hoe gaat het nu met haar? En Fred Zuiderwijk en Jet Sol zijn vanmiddag tussen 14.00-18.00 uur in Alphen aan den Rijn aan de Julianastraat. Kom langs, doneer en maak ook nog kans op kaarten voor het Groot Kerstcircus!