Instellingen

West Wekker: Lichtjesavond in Delft en uitstel in zaak ADO

© twitter.com/babinthenet

REGIO - Goedemorgen! Delft staat vanavond in het teken van lichtjesavond en United Vansen vraagt uitstel bij de Ondernemingskamer in de zaak die ADO Den Haag tegen het bedrijf heeft aangespannen.

1. Lichtjesavond in Delft en Kaarsjesavond in Zoetermeer


Vanavond is de traditionele ontsteking van de kerstboom op de Markt in Delft. Tienduizenden komen

in de binnenstad van Delft. Ook in Zoetermeer viert het kerstgevoel vanavond hoogtij: op de Dobbe ontsteekt burgemeester Charlie Aptroot de lichtjes van een kerstboom.

2. United Vansen vraagt uitstel bij Ondernemingskamer in zaak tegen ADO Den Haag
Grootaandeelhouder United Vansen gaat vandaag uitstel vragen bij de Ondernemingskamer in de zaak die ADO Den Haag tegen het bedrijf heeft aangespannen. Dit bevestigen bronnen aan Omroep West.

3. 52-jarige Alphenaar mishandeld op straat; politie zoekt getuigen
De politie in Alphen aan den Rijn is op zoek naar twee mannen die een 52-jarige Alphenaar hebben mishandeld op de Hoorn. De man werd twee keer tegen zijn kaak getrapt, waardoor de man op de grond viel.

4. Vogelliefhebber Ans redt valkparkiet en zoekt eigenaar
Vogelliefhebber Ans Eversteijn is op zoek naar de eigenaar van een geredde valkparkiet. Ze heeft hem vrijdag gevangen nadat zij het dier achter een elektriciteitskastje op de Blekerslaan in Rijswijk aantrof. 'Het beestje zat daar heel zielig. Ik heb toen met een theedoek gepakt en hem naar huis gebracht.'

Weer
Het is bewolkt en van tijd tot tijd valt er wat (mot)regen. De temperatuur komt uit op ongeveer 8 of 9 graden.

Samen voor de Voedselbank
George Baker komt tussen 13.00 en 16.00 uur bij Patrick in de Middag op bezoek. We zijn benieuwd wat hij gaat zingen. Fred Zuiderwijk en Jet Sol zijn vanmiddag tussen 14.00-18.00 uur in Delft in het centrum. Kom langs, doneer en maak ook nog kans op kaarten voor het Groot Kerstcircus.